onsdag 18 januari 2012

Renovering på gång

Nytt badrum i källaren... dag 1

Badrummet dag 2

Packfri dag i dag. Har inte så mycket mer att packa ner. Jobbat hela dagen med bl a begravning, administration, 1 mässa och 1 andakt på äldreboenden. Läst Skolverkets nya läroplan för musik åk 3-6. (blev jag klokare???) Dagen är slut, ätit middag, badat barn och tänkte strax varva ner med en film:-)

3 kommentarer:

  1. Hej Gry,
    vad spännande med badrum i källaren. Var det ett badrum från början eller hur användes utrymmet tidigare? Vad ska ni göra för något?

    Jag jobbar för Byggla.se. Det skulle vara kul om ni vill visa upp ert projekt hos oss. Vi har några badrumsbyggare som skulle kunna ge er tips om hur ni kaklar bäst eller hur ni ska placera lamporna (källarbadrum har en tendens att bli mörka). Ni kan maila mig på vendela@byggla.se om ni vill veta mer (och så kan jag erbjuda en liten kompensation om ni är intresserade)
    Lycka till med badrummet!
    Mvh
    Vendela på Byggla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Vi har anlitat en lokal byggfirma att göra badrummet. Utrymmet har varit tvättstuga innan, och förra ägaren hade påbörjat arbetet med att bygga badrum, men det blev inte färdigt. Väggarna kommer ha stora, vita kakelplattor och golvet blir mindre rutor antracit. Kommer bli klart under v 6/7:-)

      Radera
    2. Hejsan Gry,
      så kul att ni tar tag i förra ägarens planer. Hoppas det går framåt! Du känner inte för att visa upp det på Byggla? Då kan du maila mig på vendela@byggla.se :)

      Radera