tisdag 15 juli 2014

Jag är så trög...

Bloggandet har gått trögt ett tag, haft så mycket annat att göra. Men ska snabbsummera de senaste veckorna för nu är det ju semester! Vi har haft middagsgäster från Borås; Josef (min nya kollega) med 2 av sönerna. Oscar har fyllt 18 år och jag, Oscar o hans kompis Victor var iväg på Cindrellakryssning. Vi hade sol och kunde sitta ute länge, avnjöt en god buffé, vissa av oss var uppe typ hela natten vilket resulterade i sova-länge-dagen-efter och gå direkt till lunchen kl 13.
Killarna o jag på båten


Oscar då han var lite mindre....

Ett par dagar efter kryssningen drog Jörgen o jag iväg på motorcyklar till Norge. Resan gick bra (42 mil) och vi stannade några gånger, bland annat på ett café i Årjäng. Vi hann precis fram innan det blev skyfall, dock blev vi genomblöta under tiden vi skulle checka in och hitta parkeringen på hotellet (Thon Arena i Lillestrøm) Då vi vilat lite blev vi upphämtade av mamma för middag hos dem.

Ett litet stop efter Karlskoga

Dagen efter var det mulet, men vi gjorde som vi bestämt, åkte norrut längs med Ransfjorden på de krokiga vägarna. 20 mil blev det den dagen också, och vi var tillbaka på hotellet mitt på dagen. Gick till gymet och tränade en stund, badade o bastade i relaxen och tog det lungt på rummet. Moster hämtade upp oss och vi var på 73 årskalas hos mamma. Onsdag åkte vi vidare (då var det gräsligt varmt...) till Lökholmen utanför Strömstad där vi hälsade på våra vänner Marianne & Tommy.
Grillkväll!

En kall öl i värmen var inte dumt...

På stranden

Vi hade hyrt stuga istället för att sova i tält och tur var det eftersom det var hur varmt som helst. Dock var det ändå 700 grader i stugan då vi skulle sova.... Vi hade ett par härliga dagar i solen tillsammans med Marianne & Tommy och nya bekanta, och fredag åkte vi hem. Strömstad - Eskilstuna i 28 graders värme (usch för alla kläderna...) 43 mil blev det den dagen. Vad händer i övrigt då? Tar det lungt, är i solen när den nu tittar fram, ser på film, äter nåt gott och tränar. Träningen är superviktigt och när man har semester hinns det med en hel del träning:-)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar