fredag 6 mars 2015

Inte på länge

SÄLEN JULEN 2014
Nu fick jag se,.... att jag inte bloggat på flera månader. Livet har varit (och är) fullt av alla aktiviteter. Julen tillbringade vi en vecka i Sälen då tjejerna lärde åka snowboard, sportlovet var jag och 4 av ungarna i Vemdalen och åkte skidor/snowboard.
I övrigt rullar det på med jobbet och studierna.
I kyrkan har jag startat upp "Gymnastik till musik" vilket blivit
VILA I BJÖRNRIKE PÅ SPORTLOVET
populärt bland daglediga (vi gympar 40 minuter och sen serveras kaffe/te och smörgås) 

Vuxenkören 
Corazon har fått några nya medlemmar och även i barnkören har till tillkommit ett par stycken. I dag har vi haft strumpkrig med tonåringarna, vilket var jättekul (men jobbigt att springa i trapporna) Och nästa fredag blir det övernattning i Västerås med temat:
FREDAG DEN 13:E
All fritid går åt träning och studier. Och det är superintressant!
Just nu förbereder jag mig inför helgen om 2 veckor; 6 träningspass till klasskamrater samt examinationsuppgift i stabilitetsträning. Massa läsa blir det också, både studiematerial och deckare;-) 

Wilma och Albin har fyllt år i veckan (15 och 9) och i morgon fyller Jörgen. Vi ska bland annat på bio och gå ut och äta middag:-)

Träningen rullar på som vanligt. Försöker variera mellan stabilitet, kondition och styrka. Denna veckan har jag varit ganska trött i axlarna efter ett skivstångspass i måndags (la på liiiite för mycket vikt....) Jag har lyckats komma över 100-strecket i marklyft 
och axlar/rygg har blivit starkare.
Har just nu inga mål mer än att bli uthålligare och starkare.
Löparskorna ligger fortfarande på hyllan på 7:e månaden nu.
Det är styrke och tyngdlyftning som är det roligaste, samt lite cirkelträning på gymet:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar